Kuchnia organiczna

Bo ze wszystkich istot żyjących, tylko człowiek może jeść w pełni świadomie. Świadome odżywianie się, to część ekologicznego stylu życia. O żywności organicznej i sposobach jej przyrządzania. Dania wegetariańskie a także wegańskie. Zapraszam każdego, kto chce mieć wpływ na to, jak żyć zdrowiej. Każdy zamieszczony tutaj przepis jest nowy i nie publikowany w książce "Kuchnia organiczna. Prosta, smaczna i zdrowa". Tym samym książka i blog wzajemnie się dopełniają!

Strony

  • Strona główna
  • Jak i co wybierać czyli styl życia wg. kuchni organicznej.
  • Przepisy organiczne i wegetariańskie
  • Z podróży
  • Współpraca

piątek, 2 grudnia 2011

Książka w nowej, promocyjnej cenie!

Kochani Czytelnicy i Smakosze książka "Kuchnia organiczna. Prosta, smaczna i zdrowa" ujawnia się w całości i w pełni kolorowej odsłonie.  I na dodatek w promocyjnej cenie! Dostępna od dzisiaj na stronie wydawnictwa RW2010. Zapraszam, bo warto. Wystarczy kliknąć tekst :-)



Autor: Daniel Jerzy Żyżniewski
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Ksiązka o emocjach i nastroju już jest!

Ksiązka o emocjach i nastroju już jest!
Można kupić w księgarniach stacjonarnych lub internetowych

Psychosztuka

Psychosztuka

Popularne posty

  • Pszenica durum i semolina
    Pszenica durum nazywana jest pszenicą twardą. Różni się ona tym od pszenicy miękkiej, że jej ziarna są szkliste i bardziej wartościowe. Zi...
  • Jak odróżnić prawdziwy ser od produktu seropodobnego? - Praktyczne wskazówki.
    Przede wszystkim trzeba czytać skład każdego produktu, a tym bardziej tego, o którym myślimy, że jest serem! W Polsce pozostałośc...
  • Noworoczne kokosanki dietetyczne i stevia
    Z Nowym Rokiem dla zainicjowania podniebiennej przyjemności, czy jak mawiał jeden z moich profesorów "egzaminu w formie oralnej...
  • Komosa ryżowa vel Quinoa
    Komosa ryżowa to ziarno, którego nazwa oryginalna brzmi quinoa. Pochodzi z Peru i jest tamtejszym skarbem narodowym. To rodzaj zboża, k...
  • Eko sernik selerowy!
    Seler - jedno z najbardziej wartościowych warzyw świata. Występuje w postaci naciowej oraz bulwy. Te ostatnie w Polsce są najbardziej ro...
  • Żywność organiczna jest zdrowsza, bo...
    Nie zawiera szkodliwych dla zdrowia substancji konserwujących, barwiących czy wzmacniających smak. Produkt organiczny jest sporządzony z wyh...
  • Co z tą ilością substancji szkodliwych, czyli E 102 i jego wpływ na organizm
    Oto co można przeczytać o tym dodatku do żywności w Wikipedii: Tartrazyna (E 102)  – cytrynowożółty barwnik produkowany głównie do celów s...
  • Kawa i stany lękowe...
    W jednej z medycznych książek, które ostatnio czytałem napisane jest, że istnieje badanie, w którym wykazano, że spożycie dużej iloś...
  • Pączki ze stevią, bo zdrowsze...
    Pamiętam jak dziś moją babcię pochłoniętą pączkowymi przygotowaniami. Puszyste, z marmoladą własnej roboty, z lekko chrupiącą skórką i n...
  • Walentynkowa komosa ryżowa vel quinoa...
    Łodyga raczej gruba i prawie półtorametrowa! Bywa, że krwiście czerwona...              

Szukaj na tym blogu

Subskrybuj

Posty
Atom
Posty
Komentarze
Atom
Komentarze

Obserwatorzy

Etykiety

  • dodatki do żywności
  • ekologiczne jedzenie
  • kuchnia organiczna
  • profilaktyka
  • słodkości
  • warzywa
  • weganizm
  • wegetarianizm
  • zdrowe jedzenie
  • śniadanie

Psycholog zaprasza

Psycholog zaprasza
Warszawa

Moje Muzeum

Moje Muzeum
dla miłośników sztuki

Psychosztuka

Psychosztuka
to projekt o psychologii

Konsultacje psychologiczne w Warszawie

Konsultacje psychologiczne w Warszawie
Porozmawiajmy

Dołącz do nas!

O mnie

Moje zdjęcie
Daniel Jerzy Żyżniewski
mgr psychologii, neuropsycholog kliniczny, terapeuta; mgr historii sztuki; wykładowca akademicki; autor interdyscyplinarnych kursów na Uniwersytecie Otwartym Uniwersytetu Warszawskiego; poeta, dramaturg
Wyświetl mój pełny profil

Prawa autorskie

Prawa autorskie do wszystkich zamieszczonych na tej stronie tekstów oraz zdjęć znajdują się w posiadaniu autora Kuchni Organicznej. Kopiowanie i rozpowszechnianie ich bez zgody właściciela jest łamaniem przepisów prawa i podlega karze, bo czynności te są wyraźnie zabronione! Szanownych Czytelników prosi się zatem o poszanowanie tego prawa do własności intelektualnej.

Łączna liczba wyświetleń

Wszelkie prawa zastrzeżone. Motyw Okno obrazu. Autor obrazów motywu: TayaCho. Obsługiwane przez usługę Blogger.