Zapraszam do poznania podstawowych i szczegółowych kryteriów wyboru zdrowych produktów. Na stronie głównej, wśród moich postów znajdują się też te ze wskazówkami dotyczącymi samych produktów jak i nawyków żywieniowych. Dodatkowo linki do każdego z nich zamieszczam poniżej.
Prezentuję w tych postach również znalezione przez siebie lub polecone i sprawdzone produkty ważne dla kuchni organicznej (z wyjątkiem wszystkich produktów mięsnych i owoców morza). Jeżeli chcesz polecić mi jakiś produkt i uzyskać opinię o nim, to skontaktuj się ze mną (kuchniaorganiczna@gmail.com). Jeżeli produkt spełni kryteria kuchni organicznej, to być może specjalnie dla niego stworzę przepis kulinarny, który przedstawię na swoich blogach. Słowem, filozofia kuchni organicznej dla wszystkich. (więcej o współpracy tutaj)
21. Stevia po polsku, czyli przepis na...
22. Kawa i stany lękowe
23. Bezglutenowe doświadczenie
24. Serdelki po udarze i pączki dla neurologów
25. Placek jaglany na letnie upały
26. Żywność sprzyjająca zachorowaniu na raka
22. Kawa i stany lękowe
23. Bezglutenowe doświadczenie
24. Serdelki po udarze i pączki dla neurologów
25. Placek jaglany na letnie upały
26. Żywność sprzyjająca zachorowaniu na raka
Mam nadzieję, że Kuchnia organiczna to impuls, inspiracja i dobra przestrzeń do wypracowania własnych sposobów na jedzenie! Prawie każdy z przepisów zawartych w książce można, a nawet trzeba zmodyfikować po swojemu. Zapraszam, bo jest dostępne nowe wydanie - wystarczy kliknąć zdjęcie: