Doświadczam pierwszych, wyraźnie zauważalnych symptomów wyeliminowania z mojej kuchni glutenu! Jestem coraz bardziej za! Wszystko co umiem ugotować zaczynam modyfikować... Zatem to kolejny przykład tego, jak moje kulinarne propozycje i wskazówki zawarte w książce ewoluują... Poruszają się jak wydmy zmieniając kształt z upływem czasu... Dobrego weekendu wszystkim :-) Oczywiście wkrótce wrócę do tematu :-)
Bo ze wszystkich istot żyjących, tylko człowiek może jeść w pełni świadomie. Świadome odżywianie się, to część ekologicznego stylu życia. O żywności organicznej i sposobach jej przyrządzania. Dania wegetariańskie a także wegańskie. Zapraszam każdego, kto chce mieć wpływ na to, jak żyć zdrowiej. Każdy zamieszczony tutaj przepis jest nowy i nie publikowany w książce "Kuchnia organiczna. Prosta, smaczna i zdrowa". Tym samym książka i blog wzajemnie się dopełniają!
sobota, 15 marca 2014
Do czego potrzebna mi pszenica...
Autor:
Daniel Jerzy Żyżniewski
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest
Etykiety:
gluten,
pszenica,
weganizm,
wegetarianizm,
zboże,
zdrowe jedzenie,
zdrowie
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz