Kuchnia organiczna, jak wszystko co żyje, miewa chwile przyjemne i mniej przyjemne. Tym bardziej, że książka dopiero w tym roku przyszła na świat:-) Wśród najprzyjemniejszych chwil każdego dziecka są te, w których zostaje ono zauważone, pogłaskane, pochwalone. Do recenzji książki "Kuchnia organiczna. Prosta, smaczna i zdrowa" dołączyła notka w BioKurierze. Kuchnia organiczna bardzo cieszy się z tego gestu ekologicznej gazetki:-) Szkoda tylko, że korekta tekstów redakcji BioKuriera poszła w tym czasie na urlop:-)
Cóż, lepszy rydz, niż nic. A może jednak nie...
"Przepisy podzielone zostały na kilka grup: zupy, drugie dania i słodkości. Razem ponad 50 ciekawych receptur wzbogaconych o jednobarwne fotografie.
Co można przyrządzić z „Kuchnią organiczną”? Oto kilka przykładów: Quinoa w słonecznym blasku mung, risotto po chińsku, ciasto szpinakowe, kamut z krewetkami czy też ciasteczka daktylowe.
Co można przyrządzić z „Kuchnią organiczną”? Oto kilka przykładów: Quinoa w słonecznym blasku mung, risotto po chińsku, ciasto szpinakowe, kamut z krewetkami czy też ciasteczka daktylowe.
Kuchnia Organiczna to ciekawa propozycja dla tych, którzy szukają nowej inspiracji do wykorzystania żywności ekologicznej w kuchni. Co ważne, jak przekonuje autor, przepisy można swobodnie modyfikować i dopasowywać do własnych gustów."
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz